АВТО ПЛИН ВАСЕ – СКОПЈЕ

admin

Адреса: Борис Трајковски бб (инд. зона Пинтија)
тел. 070 727064
Поволност: 15% попуст за плаќање во готово; 6 до 12 рати

Повеќе информации: 
6 рати – минимален износ на рата 5000,00 денари;  
12 рати – минимален износ на рата 2600,00 денари   

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }