АНХОЧ – СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА

admin

Адреса:
Мајка Тереза 27; ТЦ Буњаковец; ГТЦ Приземје приземје; ТЦ Бисер; Веро Центар; Сити мол Приземје – Скопје; Маршал Тито 120 – Тетово; Бул. Македонски просветители б.б. – Охрид
тел.  02 329 66 55; 044 511 942;

Поволност: 3 до 12 рати со следните услови: 
3 рати  –  без камата
6 рати  –  4,8% камата
12 рати  –  8,8% камата

Висината на ратата не треба да изнесува помалку од 1000 денари.

www.pcmarket.mk;  www.anhoch.com

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }