Артист Стајл – Скопје

admin

Артист Стајл - Скопје

Локација:  ТЦ Буњаковец I кат (од задната страна) локал број 20

Поволност: попуст 33% (потстрижување и миење коса 100 денари)

Тел: 076 475 958

Редовна цена на потстрижување и миење коса е 150 денари. Попуст за членовите е 33%, односно цената на потстрижување и миење коса е 100 денари.

.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }