Атлантик турс – Кавадарци

admin

Атлантик турс – Кавадарци

Поволност: плаќање на 3 рати за ескурзии и на 6 рати за летување без камата

Адреса: ул.„Илинденска“бб, Кавадарци 
Тел. Скопје 02 3109 825; 02 3109 826; 
Кавадарци 043 420 885; 043 412 885

Туристичката агенција „Атлантик турс“ верува дека деновите поминати на патување се најубавите денови од годината и токму затоа е особено значајно на секој клиент да му пристапиме со особено внимание и да се обидеме да ги претвориме плановите и соништата во реалност. За да бидеме што подобри и поуспешни, никогаш не забораваме дека денес луѓето се помалку веруваат на слатките зборови…..многу повеќе на добрите дела и на вистината.
Со особено задоволство Ве информираме дека од 16.ноември 2013 година Туристичката агенција „Атлантик Турс“ Кавадарци отвори своја подружница во Скопје, на ул. Стале Попов бр.9 (веднаш наспроти Железничката Станица).

e-mail: info@atlantikturs.com
atlantik_kav@yahoo.com

e-mail: info-sk@atlantikturs.com

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }