Балкан турист – Кавадарци

admin

Балкан турист – Кавадарци

Поволност: 10% за плаќање во говото; плаќање на 3 рати без камата

Адреса: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Телефони: 043 400 305; 400 306; 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080

ТА Балкан Турист е агенција со повеќегодишно искуство и традиција во областа на туризмот. Формирана е во 1990г. во Кавадарци. Во својата програма агенцијата ги нуди следниве услуги:
ЛЕТУВАЊА И ЗИМУВАЊА ВО ЗЕМЈАТА И ВО СТРАНСТВО
ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
АВИОНСКИ БИЛЕТИ И РЕЗЕРВАЦИИ
АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
ОРГАНИЗИРАНИ ПАТУВАЊА И РАЗГЛЕДИ
ОРГАНИЗАЦИЈА НА КОНГРЕСИ И СЕМИНАРИ
ИНФОРМАЦИИ И КОНСУЛТАЦИИ ЗА ВАШИТЕ ПАТУВАЊА
ШКОЛКИ / АПСОЛВЕНТСКИ ЕКСКУРЗИИ
ЕКСКЛУЗИВНИ ПАКЕТ АРАНЖМАНИ
Нашиот деловен углед, професионалност, долгогодишно искуство, квалификуваноста и услужноста на нашите вработени, како и големиот број на задоволни клиенти се потврда за нашиот квалитет. Меѓу другото агенцијата поседува и 3 високо-туристички мини автобуси (со 20+1 и 17+1 седишта), опремени со клима уред и аудио и видео систем.

Балкан Турист е членка на АТАМ и IATA и оперира со лиценца А за вршење на дејноста од областа на туризмот

www.balkanturist.com.mk

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }