БЛИЗНАЦИ РАШТАК ТВИНС – СКОПЈЕ

admin

БЛИЗНАЦИ РАШТАК ТВИНС – СКОПЈЕ

Телефон: 078 304 006; 076 304 005
е mail: bliznaci2011@gmail.com

Поволност: од 5% до 20% попуст; 2 до 3 рати без камата; минимум рата 1200,00
1.         Шопинг тури:
–           Солун, Софија, Истанбул,
2.         Викенд и еднодневни екскурзии:
–           Манастир Острог со посета на Дубровник,
–           Манастири во Македонија (Свети Јован Бигорски, Јоаким Осоговски,  Рајчица, Водоча, Вељуса и др.)
–           Охрид, Вевчани, Струмица со посета на Колешински и Смоларски водопади и др.

ШОПИНГ ВО СОЛУН

Поаѓање на 17.10.2015 год.во 04: 00 од Дрво Декор
Цена: редовна цена 850, оо денари, за членовите на Синдикатот  680,оо денари (попуст 20%).
Испијте го вашето утринско кафе на плоштадот АРИСТОТЕЛИС, убавото време искористете го за прошетка по ВИА ИГНАЦИЈА и ЦИМИТСКИ. Погледнете и направете вистински шопинг во КОСМОС со новите колекции во ЗАРА, БЕРШКА, СТРАДИВАРИУС; видете во ИКЕА со што можете да го подновите вашиот дом и градина.
Солун – до 13 часот
Космос – од 13 до 15:30 часот
Икеа – од 15:30 – 17:30 часот
Половина час пауза на граница – можност за посета на Free Shop
Cena: 680.00 den

ШОПИНГ ТУРИ


СОФИЈА 14 НОЕМВРИ
СУПЕР ШОПИНГ ТУРИ  СОФИЈА
14.11.2015
Поаѓање од Скопје на 14.11 во 05.00ч .
Посета на Ring mall , IKEA.
Посета на ParadiseShopingCentar нов и најголем шопинг центар на балканот со многу марки и брендови,забава,атракции,вештачки езера.. www.paradise-center.com
Посета на СЕРДДИКА ЦЕНТАР
Поаѓање за Скопје околу 18.00
Пристигнување во Скопје ve~ernite ~asovi
Цена: 1.000.00 ден за членовите на синдикатот -20% попуст
Цена: 800.00 ден

Цената вклучува:
– превоз со туристички автобус.
– посета на шопинг центрите според програмата

Цената не вклучува:
– задолжително патничко осигурување;
– посета на ресторани,музеи и сл.
за влез во Р.Бугарија задолжително е поседување на пасош со валидност најмалку 3 месеца на денот на напуштање.

ШОПИНГ ТУРИ

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }