БОШКО МЕС КОМПАНИ – СКОПЈЕ

admin

ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ СВЕЖО ДОМАШНО ТЕЛЕШКО МЕСО ! …
СВЕЖО ЈУНЕШКО МЕСО – БЕБИ БИФ ! …
ДОМАШНО СВЕЖО СВИНСКО МЕСО !  
И ШИРОКА ПАЛЕТА НА СУВОМЕСНАТИ ПРОИЗВОДИ !

Поволност: плаќање на 3 рати без камата; минимум купена роба 500 денари

Локација: ТЦ Автокоманда, спроти влезот во салата на РК Металург    
Телефон: 070 347 314 Игор  ; 078 245 748 Горан

Напомена:
Со  вашата  посета  на  нашата  месара  добивате  и  картица  за  специјален попуст  како  верен  купувач,  при  што  имате  можност  за  транспарентен преглед  на  купената  стока  од  месарата  преку  интернет  со  увид  во дата/време и вредност на сите купувања на  www.Kupuvac.com.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }