ВИЛА ГОРА – КРУШЕВО

admin

ВИЛА ГОРА – КРУШЕВО

Адреса:  ул. Питу Гули 53а, Хотелска Зона 
Телефон: 075 841 253; 070 353 764 (резервација пред поаѓање);

лице за контакт: Мишко Христоски

Поволност: попуст од 25 до 43%, плаќање на 3 рати без камата

ВИЛА ГОРА КРУШЕВО е реномиран сместувачки капацитет со 12 луксузно опремени соби (8 двокреветни, 1 трокреветна и 3 еднокреветни), со сопствено купатило, тераса и ТВ со кабелска Wi – Fi.
Вилата исто така поседува сопствено централно парно греење, лоби бар, простор каде се служи храна, игротека за деца, сопствен паркинг, летна тераса.

ВИЛА ГОРА КРУШЕВО е погодна за организирање на семинари и обуки, тим билдинг активности, фамилијарни и индивидуални посети како и групни посети.  Капацитет на легла е 22 во семинарски стил, а доколку се искористат и брачните кревети тогаш капацитет би се зголемил до 27 легла.

e mail: info@vilagora.com
www.vilagora.com
www.skikrusevo.com

Цена за групна посета преку Синдикатот (не помалку од 18 посетители) изнесува :

1. Ноќевање со полн пансион и вклучен превоз на релација Скопје – Крушево –
Скопје: 1.800 ден. (редовна цена 2500 ден.)

2. Ноќевање со полн пансион, со сопствен превоз : 900 ден. (редовна цена 1600 ден.)

Цена за индивидуални посети преку Синдикатот:

1. Ноќевање со појадок по лице со сопствен превоз преку Синдикатот: 600 ден.    (редовна цена 800 ден.)

НАПОМЕНА : Плаќањето е на три рати, исклучиво преку синдикатот. Оваа понуда важи до 26.12.2015 а потоа ќе следи понуда за 2016 година.
Пред поаѓање да се јавите на тел.075 841 253; 070 353 764;  лице за контакт: Мишко Христоски  за да обезбедите резервација.

   

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }