Дино спорт – СКОПЈЕ

admin

Адреса:  ТЦ Лептокарија Карпош 3, наспроти аптека Зегин 
Телефон : 071 393 239, 070 250 441, 02 3214 323 
                            
www.dino.mk

Поволност: плаќање на 4 рати

Претставник на брендот  Дино од Бугарија, голем избор на машки, женски и детски производи изработени од  квалитетни материјали и тоа: трењерки, блузи, маици, кошули, дуксери, шорцеви, хеланки, фустани, џемпери, панталони, фармерки.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }