ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР – СКОПЈЕ/Р. МАКЕДОНИЈА

admin

ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР – СКОПЈЕ/Р. МАКЕДОНИЈА

Адреса Асуц Боро Петрушевски:  Бул. Александар Македонски бр. 26б
Адреса Евроинс: ТЦ Соравиа кат 5
Телефони Асуц: 02 3115 819 лок. 107 и 207;
Телефони Евроинс: 02 3228 904; 02 3117 194

Поволност за осигурување: плаќање на 10 рати без камата.   

Во склоп на осигурувањето постои можност за:

  • Осигурување од автомобилска одговорност;
  • Зелен картон;
  • Каско осигурување на моторни возила;
  • Осигурување на имот;
  • Пакет домаќинско осигурување

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }