ЕВРОПА ГУМИ – СКОПЈЕ

admin

Локација: ул. Борис Трајковски бр. 18 
Телефон: 02 2720 022; 02 3217 913  

Дел од асортиманот на производи се добро познатите брендови од Европско потекло BRIDGESTONE, MICHELIN, FIRESTONE, DAYTON, како и одличните производи на Премиум гумите на VREDESTEIN произведени во Холандија.

За повеќе информации искористете ги следните опции:
www.evropagumi.com.mk
e mail: info@evropagumi.com.mk
fb: facebook.com/Gumi.Evropa

1. Попуст 10% од малопродажниот ценовник за сите видови гуми за патнички и
4х4 возила и тоа на одложено плаќање на 6 рати без камата.

2. Одложено плаќање на 4 рати без камата на Алуминиумски фелни, Акумулатори, Дискови, Плочки, Моторно масло, Филтри, Спони, Брисачи, Сијалички, Патосници, Ланци и останати резервни делови.

3. 10% попуст на работна рака за вградување на сите гореспоменати делови и уреди.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }