Еуролинк осигурување – Скопје

admin

Еуролинк осигурување – Скопје

Адреса: ул. Васил Главинов бр. 12, Скопје
Телефони: 
078/210-044 Бранкица 
Поволност: плаќање на 12 рати без камата10% попуст за плаќање во готово

Повеќе информации:

Почитувани,
Со задоволство Ве информираме дека Вашата компанија склучи договор со Еуролинк Осигурување АД Скопје, со што Вие како членови на синдикат можете да добиете најатрактивните осигурувања на 12 месечни рати со административна забрана, без камата.
Следните осигурувања се достапни под овие услови:
Автомобилска одговорност,
Каско осигурување на моторни возила,
Осигурување на имот, ЈУБИЛЕЈНА АКЦИЈА ЈУБИЛЕЕН ПАКЕТ = 1-ва година 365 денари а другите 2 години со премии според тековните тарифи
Патничко осигурување.
Дополнителна поволност само за вработените во Вашата компанија е тоа што осигурувањето можете да го купите и да го добиете доставено директно до Вашето работно место.
За сите дополнителни информации, како и дополнителни попусти, обратете се директно на Вашиот агент за осигурување Бранкица Саздовска на телефонскиот број 078 210 044.
Дополнителни информации и детали за можностите и осигурувањата се достапни на www.eurolink.com.mk .
Искористете ја можноста да го добиете најдоброто осигурување на најбрз и наједноставен начин.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }