ЗА ЗА – СКОПЈЕ

admin

ЗА ЗА – СКОПЈЕ

Локација: Сити мол приземје – Скопје
Телефон: 078 229 709 Елена

Поволност: попуст од 10% за плаќање во готово; 3 рати без камата

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }