ИНВЕНИО ДУКИ ДАСО – СКОПЈЕ

admin

ИНВЕНИО ДУКИ ДАСО – СКОПЈЕ

Локација: Сити мол 2 кат, ТЦ Капитол мол 1 кат – Скопје
Поволност: попуст од 5 до 10% за плаќање во готово; 3 рати без камата зависно од
цената
Телефон: 075/872-311 Влатко

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }