Контакт

admin

Ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје
Телефон (02) 3 147 116

E-mail sskc.sindi@yahoo.com

или контактирајте не преку оваа контакт форма:

     

     

    .page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }