Крида – Скопје

admin

Адреса:  Ул Јустинијан Први бр.118     
Телефон :  070 383-512, 078 442-266         
Е-mail: KDNaluplast@live.com                   

 Поволност: 30% попуст; плаќање на 3 до 12 рати  (минимум рата 3000 денари)       

      Image may contain: textNo automatic alt text available.

КРИ-ДА дооел Скопје е компанија која се занимава со производство и монтажа на ПВЦ и алуминиумска дограма, ролетни,  мрежи за комарци  и гаражни врати. Нашите желби и настојувања се нашите клиенти да бидат нашата најдобра реклама и препорака за нашиот квалитет.
Ако сакате да се реновира вашиот дом, може да се јавите на нашите експерти за алуминиум и ПВЦ прозорци и врати во секое време преку контакт страната или преку телефон. Ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме!
КРИ-ДА дооел Скопје го има следниот асортиман на производи:

 • ПВЦ ПРОЗОРИ и ВРАТИ со 5 и 6 комори, со 2 и 3 дихтони од реномираниот Германски конзорциум на производство од профилите КБЕ, Трокал и Кемерлинг;
 • АЛУМИНИУМСКИ ВРАТИ и ПРОЗОРИ од Грчкиот производител Профилко, Алумил и Елвиал;
 • ВЛЕЗНИ ВРАТИ;
 • Парапетни даски;
 • ПВЦ и Алуминиумски ролетни и венецијанери;
 • МРЕЖИ ЗА КОМАРЦИ(фиксни надворешни и внатрешни, роло комарници, плисе);
 • ГАРАЖНИ ВРАТИ

УСЛОВИ И НАЧИН НА СОРАБОТКА

КРИ-ДА дооел Скопје палетата на свои призводи ги произведува под услови кои предходно ги договараме со нашите клиенти со цел на задоволување на нивните потреби и тоа:

 • Попуст за плаќање во готово;
 • Плаќање на повеќемесечни рати од 3-12 месеци без камата;
 • Гратис на одредени производи при нарачка на производи над 1.000 ЕУР

ГАРАНТЕН ПЕРИОД И ИНСТАЛАЦИЈА

• Гаранцијата на алуминиум и ПВЦ столарија кои ние ги изработуваме имаат трајна гаранција, што ќе го проверите преку нашите услови и услуги.
• Во краток временски период, 3-5 дена, ќе се состанеме за договарање на проектот како инсталацијата би се реализирала со сите ваши барања!

• Целта е секој клиент да е задоволен со нашиот квалитет и услуга, а препораката е императив за нашата работа.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

 • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
 • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }