ЛЕНА МАК – СКОПЈЕ

admin

ЛЕНА МАК  –  СКОПЈЕ
Адреса: Казанџиска б.б., Стара чаршија, Скопје тел. 02 3127 045 Поволност: плаќање на 3 рати

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }