ЛЕНИ И МАРИЈА – СКОПЈЕ

admin

ЛЕНИ И МАРИЈА – СКОПЈЕ

Локација: бул. Јане Сандански бр. 82/78 Аеродром – Скопје
Телефон: 02 5110217, 072 211 246, 071 366 780
Машки кошули ALBATROSS, машки фармерки и панталони CAPITOL, машки и женски кондури, машки и женски сандали, машки патики, детски патики и сандали PAOLO BOCELLI

Поволност: од 0 до 12 рати

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }