Магис Агро Фоод – Скопје

admin

Адреса: ул. Божидар Аџија бр. 16 1/2 Скопје  
Тел. 02 2612 835; 075 338 728  
Поволност: плаќање на 3 рати без камата; минимум рата 500 денари   

Повеќе од 15 години нашата компанија успешно функционира во областа на продажба производство и дистрибуција на макро и микро ниво. Нашиот тим брои 3 членови на топ менаџмент, 20 вработени во делот на продажба и дистрибуција. Покрај редовно вработените, компанијата дополнително ангажира 10 хонорарни работници за специфичните потреби кој полека стануваат интегрален дел од персоналот.
Возниот парк брои над 20 возила за транспорт и комерцијални потреби. Моментално магацинскиот простор изнесува 2000м2.
Нашата понуда:

  1. Овчо сирење во канта од 4кг     -280ден/кг
  2. Кравјо сирење во канта 8 кг        -195 ден/кг
  3. Кравјо биено сирење во канта 8кг  -300 ден /кг
  4. Кравји кашкавал штека 2,5 кг       -260ден/кг
  5. Смрзнати кратки и долги батаци 1кг   -75ден/кг
  6. Пилешки стек прва класа 2,5 кг       -210ден/кг
  7. Маслинки грчки 120-140 3 кг      -210ден/кг

За подетални информации јавете се во просториите на синдикатот .
Лице за контакт Верче, тел 078 482-601
За да ја користите поволноста за плаќање на рати , потребно е да пополните и потпишете потврда и две изјави.
*Забелешка, робата односно нарачките се доставуваат 2 пати месечно

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }