МЕГАСПОРТ (поранешно СЛОВЕНИЈА СПОРТ) – СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА

admin

МЕГАСПОРТ (поранешно СЛОВЕНИЈА СПОРТ) – СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА

Спортска опрема: 
официјален дистрибутер на Reebok, Tibhar, Spalding, Fred Perry, Elan, Gri sport, Trespass, Colmar
официјален продавач на Nike, Adidas, O Neill, Babolat, Wilson и др.

Адреса: ГТЦ 1 кеј 13-ти Ноември сек. 6, ГТЦ 2, – Скопје; други градови во РМ
тел. 02 3114 701; 02 3138 005
Поволност: 20% попуст за плаќање во готово; 6 рати без камата, без попуст – минимална рата 1000 денари

www.megasport.com.mk

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }