Миниоптик – Скопје

admin

Миниоптик – Скопје

Поволност: плаќање на 6 рати без камата (минимум рата 1000,00 денари); попуст до 30% во готово   
Адреса: Њуделхиска бр 1/4 – 4, Скопје    
Тел. 078 294 124, 070 288 725

Вашите омилени брендови за очила и леќи

Image may contain: 2 people, people smiling

mini.optic.mk@gmail.com

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }