МОТОЦЕНТАР – СКОПЈЕ

admin

Застапници на повеќе реномирани светски брендови на пневматици како што се: Мichelin,Continental, Bridgestone, Nokian, Firestone, Semperit, General Tyre, Gislaved, Sportiva, Dayton, Кormoran…               

Адреса:

бул.Србија 10, Кисела Вода, на кружен тек кај Цементарница, Скопје,
тел. 02 2774 144; 02 2551 095;

Момин Поток (Качанички пат),
тел. 02 3095 777;

Маџари (спроти Комуна),
тел. 02 2550 619;

Нерези (спроти Реплек),
тел. 02 3080 009;

Битола (на Краварски пат),
тел. 047 203 974

Поволност: 25% попуст за плаќање во готово; 15% за плаќање на 3 рати без камата; 10% за плаќање на 6 рати без камата.     

Со секој купен пневматик следува бесплатна монтажа и балансирање на монтираните пневматици.

https://www.facebook.com/Motocentar.mk

http://www.motocentar.com.mk

info@motocentar.com.mk

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }