Мој сан – Скопје

admin

Системи за спиење (душеци, наддушеци, перници, прекривки, латофлекс, кревети,
постелнини)
Адреса: Ул. Кеј 13ти Ноември бр.2 – ГТЦ Скопје – л.5 д.е. 264/2
Тел. 02 3217705; 02 3209 200

Поволност: плаќање на 12 рати без камата
(висината на ратата не смее да е помала од 600 денари)
Повеќе информации:

Покрај стандардната понуда на душеци, наддушеци и дополнителни производи за спиење,
МојSan ја збогати својата понуда развивајќи нова премиум линија на перници и прекривки
изразена преку колекциите Wooly, Bamboo и Climate.
Колекцијата Wooly се состои од производи кои во својот состав содржат 100% чиста нова
природна волна, која покрај врвните терморегулациски својства совршено ја регулира и
влажноста.
Производите од колекцијата Bamboo се производи кои во својот состав содржат
комбинација од памучна ткаенина со органски влакна од бамбус кои овозможуваат врвна
проветреност на производот и до 4 пати поголема апсропција на влага.
Колекцијата Climate е прва препорака за лицата кои имаат голема чувствителност на
алергии поради способноста на Микрогел влакната да не задржуваат грини во
внатрешноста.

Повелете во нашиот салон во ГТЦ – приземје.
За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е да ги имате следните
документи:
1. Потврда за задршка од плата заверена во јавната здравствена установа каде сте
вработени.
2. Две  Изјави  (една за продавачот/давател на погодноста и една за Синдикатот).
3. Потврда дека сте член на ССКЦ заверена во синдикатот.

.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }