НОА ТУРС – Скопје

admin

НОА ТУРС – Скопје

Адреса: ул. Наум Наумовски Борче 50-2/7, Скопје 
Тел. 02 30 77 957; 077 993 903; 077 809 859
Поволност: 10% попуст, од 3 до 9 рати без камата

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }