Нова Македонија: Здравствените работници на протест: Не смееме да работиме под страв и во лоши услови

Под паролата „Доста е! Стоп за насилството врз медицинарите!“, здравствените работници најавија протест кој ќе се случува в среда на 18 септември, со почеток во 11 часот.

Извор: Нова Македонија  17:20 12.09.2019

Целиот текст прочитајте го тука