24 Вести: Од клиниката на Жан Митрев со Чадиковски си заминуваат и другите десеттмина

По пет месеци, детскиот кардиохирург Владимир Чадиковски поднесе оставка во болницата на Жан Митрев. Со Чадиковски најверојатно ќе заминат и  останатите членови од тимот кои со него поминаа во клиниката на Жан Митрев. Чадиковски, е единствен лиценциран детски кардиохирург.

Неофицијално, Чадиковски и неговиот тим ќе заминат во Систина.

Извор: Телевизија 24  Тим 24  вто, 06.08.2019 | 7:57 pm

Целосната објава можете да ја погледнете тука