Олимпико – Скопје

admin

Поволност: плаќање на 4 до 10 рати без камата; попуст 15 до 25%   
Адреса: Бул. 8ми Септември бр. 38 спроти (Хубо Маркет) 
Тел. 02 30 64 689 ; 02 30 63 351; 071 205 800

Олимпико е фирма која постои повеке од 26 години со исто толку искуство во продажбата на гуми, нивно сервисирање и одржување како сертифициран сервис од MICHELIN.

Увозници сме на познатите светски брендови и тоа:

Michelin, BFGoodrich, Tigar, Kleber- Bridgestone, Dayton.

Телефони: 02/30-64-689; 02/30-63-351
Адреса: Бул. 8-ми Септември бр.38 – 1000 Скопје (наспроти Хубо Маркет).

https://plus.google.com//about?hl=en
www.facebook.com/Olimpiko.mk
http://www.olimpiko.com.mk/

Плаќање на рати:

Автогуми – плаќање на 4 рати 25% попуст, 6 рати – 20% и 10 рати –  5% со административна забрана од плата.

Авто галантерија (акумулатори, брисачи, патосници, сијалици, масло, филтри, кочници, брз сервис, полнење клима уред и друго) – плаќање на 3 рати, по редовни цени од реномирани светски брендови.

Плаќање во готово:

– 25 % попуст од редовниот ценовник за гумите,

– 20 % попуст на вулканизерски услуги.

– Хотел за гуми – сезонски (чување на сет гуми) попуст 20%.

Со секоја купена гума следува 24 месеци гаранција, бесплатна монтажа, балансирање и дијагностика на преден и заден трап.

При центрирање на преден и заден трап со најнов модел на 3D ласерска технологија од американскиот производител HUNTER добивате 25% попуст.

Комплетниот асортиман на гуми заедно со стручни совети и помош од обучени лица, можете да добиете во нашиот најсовремен продажен салон и сервис.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }