Олимпик травел – СКОПЈЕ

admin

Олимпик травел – СКОПЈЕ

Адреса: Бул. Јане Сандански 79а локал 5, до Капитол мол

Ексклузивни аранжмани во Olympic beach – Грција

Во склоп на аранжманот следува патничко осигурување гратис.

02/2447-738 ; 02/2477-277

www.olympictravel.mk

facebook.com/OLYMPICTRAVELmk-1515002915476084/

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }