Оптика Тони – Коле – Скопје

admin

Оптика Тони - Коле – Скопје

Поволност: 20% попуст; плаќање на 2 до 10 рати без камата; минимум рата 1000 денари   
Адреса: ул. Даме Груев бр. 5, Скопје  
Тел. 02 3228-047; 070 271-704   
Прва приватна оптика во Македонија со повеќе од 75 години семејна традиција.
Располага со најсовремена компјутерска изработка на очила како и со софистицирана технологија при компјутерска корекција на видот. Она што ја прави нашата оптика  уникатна е спојот на долгогодишното искуство на нашиот тим во пружање на професионални услуги на купувачите .
Оптометрист – Робертина Нешевска Димовска
Стручен консултант и еден од доајените на оптиката во Македонија – Тони Нешевски
Располагаме со најквалитетните стакла од познатите светски брендови: Essilor, Ноуа, RodenStock и Zeiss како и контактни леќи од програмата на Ciba Vision и Bauch & Lomb. Исто така имаме богат асортиман на диоптриски рамки од ексклузивни брендови: Daniel Daff, Gucci, Versace, Wiliam Moris, Givanchy, Nordic, Bergman, Tony Morgan, Safilo, Azzaro, Rodenstock, Ray Ban, Police, Boss и многу други.
За сите вработени од вашата институција членови на синдикатот и членовите на нивното потесно семејство (брачен партнер, деца) нудиме бесплатна корекција на видот.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }