ПЛИМОНТ – СКОПЈЕ

admin

Адреса: Радован Ковачевиќ 63, Ченто, на патот за Арачиново
Поволност: попуст од 5% за плаќање во готово; плаќање на 12 рати, без попуст без камата
Телефони: 02 2554 666, 075 239 886; Звонко

www.plimont.com.mk

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }