Пнеуматик ТДА Трејд – Скопје

admin

Адреса: Теодосиј Гологанов бр.52/реон 5, Скопје
Телефони: 071 368-321 Центар, 078 366-566 Аеродром, 071 368-322 Висбегово, 078 366-636 Тетово, 078 366- 776

Поволност: попустот на гуми за плаќање во готово 25%; плаќање на рати без камата: гуми 4 до 6 рати со 20% попуст; акумулатори на 4 рати без попуст; бандажи – цена по договор на 6 рати

Повеќе информации: 
Голема распродажба на летни пневматици во сите салони на Пнеуматик!
NANKANG пневматици Пнеуматик е ексклузивен увозник на NANKANG Tires и ви нуди широк спектар на пневматици за ралични типови на возила, автомобили, џипови, SUV, комбиња и мини бус. Ви нудиме пневматици со…
BKT пневматици Пнеуматик е ексклузивен увозник на BKT Tires и ви нуди широк спектар на пневматици за ралични типови на индустриски возила, градежна механизација и трактори. Ви нудиме пневматици со…
CooperTires пневматици Пнеуматик е ексклузивен увозник на CooperTires и ви нуди широк спектар на пневматици за ралични типови на возила.За повеќе информации Побарајте понуда ZEON 4XS Летни гуми…
Energizer акумулатори за патнички и товарни возила Energizer акумулатори за патнички возила Energizer® Димензии Димензија (Д-Ш-В) Ah A 207x 175×175 35 330 219x 135x 225 45 300 219x 135x…
Dunlop со посебни визуелни ефекти и 3D анимации ги прествави своите Dunlop Sport Maxx RT гуми пневматици.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }