Проспера – Скопје

admin

Адреса: бул. Партизански Одреди 59 – Скопје, ЈНА бр. 24 Куманово

Телефони: 31 413 777; 075 426 244
Поволност: плаќање на 6 до 12 рати (за сума до 30000 денари на 6 рати, за сума поголема од 30000 денари на 12 рати)

prospera-superbrand
Проспера е основана во 2004 година од кога почнува да се занимава со продажба на сигурносни врати. Продажбата иницирана на подрачјето на Скопје и Куманово ја проширивме низ целата држава.
До денеска Проспера е израсната во компанија специјализирана во продажба, монтажа и сервис на сигурносни врати, собни врати и ПВЦ прозорци. Со своите 15 екипи за монтажа, 4 гипсерски екипи и 12 возила за монтажа кои оперираат на територијата Скопје, Куманово, Штип и Струмица сме компанија со најголем капацитет на монтажа од ваков тип.
Големиот капацитет и добрата организираност се одразуваат не само на брзата монтажа туку и на молскавично брзиот сервис за нашите клиенти, дури и во текот на периодите со најголем обем на работа.
Од самото формирање до ден денес напорно работиме на константно подобрување на квалитетот на вратите што ги нудиме, но уште повеќе на подобрување на услугата која не зближува со купувачот и не издвојува од конкуренцијата.
Нашата цел и обврска е

  • Во продажните салони да обезбедиме беспрекорна презентација за да бидеме сигурни дека ќе го добиете тоа што ви е потребно.
  • Да обезбедиме висококвалитетна монтажа за да бидете сигурни дека сте добиле повеќе отколку што сте очекувале.
  • Да обезбедиме голем број задоволни купувачи за да ПРОСПЕРА биде сигурна дека во годините што доаѓаат ќе добие нови купувачи.

pvc-stolarija sigurnosni-vrati

ПВЦ СТОЛАРИЈА СИГУРНОСНИ ВРАТИ

sobni-vrati garazni-vrati

 СОБНИ ВРАТИ ГАРАЖНИ ВРАТИ

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }