ПСС – СКОПЈЕ

admin

Регистрација на возила, осигурување, обука за возачки испит  
Адреса: Ул. Скупи бр.18     
Телефон : 02 3051 855 
Поволност: плаќање на 6 рати без камата   

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }