Работник.мк: Реализирана тридневдната синдикална школа на здравствените работници

Успешно реализирана тридневна синдикална школа на здравствените работници. Предизвикот да се задржи вниманието на 200-тина здравствени работници е мотивација, задоволство и поттик за долготрајна соработка во заложбите за безбедни и здрави работни места во здравствените установи, објавија од Здружението за заштита при работа – МЗЗПР на нивната фејсбук страна.

МЗЗПР

on Saturday

Успешно реализирана тридневна синдикална школа на здравствените работници. Предизвикот да се задржи вниманието на 200-тина здравствени работници е мотивација, задоволство и поттик за долготрајна соработка во заложбите за безбедни и здрави работни места во здравствените установи.
#Градимепревентивнакултура #КампањаEUOSHA #ManageDangerousSubstances

Image may contain: text
Image may contain: 6 people
Image may contain: 1 person, standing
Image may contain: 1 person, standing
Извор: www.rabotnik.com.mk  Oct. 21, 2019 at 3:41 pm