Римеко – Скопје

admin

Адреса: Ул. Кочо Рацин бр. 7, Скопје – до Југодрво, кaj oлимписки базен
Телефони:  02 25 51 171; 02 25 50 218; 02 25 50 219
Поволност: плаќање на 12 рати без камата, минимална рата 1000 ден.

Развојот на фирмата започнува во 1991 година со големопродажба на бела техника како примарна дејност. Нашето работење се базира на продажба на бела техника, аудио-видео техника, климатизација, мали кујнски апарати, мали апарати за домакинство и голем избор на грејни тела за вода и воздух.
Ние сме увозници и дистрибутери на голем број реномирани брендови како: Bosch, Candy, Stiebel Eltron, AEG haustechnik ,  Bomann, Conti, De Longi, Kenwood, Excello, Galanz, Mbs, Prity, Toshiba, Tim sistem, Kappa… за територијата на република Македонија. Во нашата големопродажна и малопродажна мрежа вршиме дистрибуција и продажба на следниве реномирани брендови: Gorenje, Alfa Plam, Sony, Končar, Favorit, Zanussi, Quadro, Panasonic, Vivax, LG и многу други.
Од 2004 година развивме сопствена марка под заштитено име ”Kappa” со која развиваме голема палета на големи апарати за домакинство. Располагаме со голем возен парк , сопствен сервис и развиена мрежа од 22 сервисни центри .Од 2008 год започнуваме со основање на ланец на продавници со лого Елипсо на територијата на Р. Македонија . Ние сме реномиран партнер за преку 150 наши партнери во големопродажба и за многу купувачи кои своите потреби за мали и големи апарати за домакинство ги задоволуваат во  малопродажните  објекти во Скопје, Битола, Прилеп, Tетово и др. Нашата фирма непрекинато работи на усовршување, оспособување и опремување на сите операции на делувањето ,како би овозможиле потполно задоволување на потребите на нашите купувачи.
Продажни салони:
Елипсо shop 2
Битола, 7000 Прилепска 46
тел: +389(0) 47 224 425

Елипсо shop 1
Скопје, Ул. Кочо Рацин бр. 7 (kaj oлимписки базен)
тел: :+389 (0) 2 3224 950

Елипсо партнер “Keш компани”
Скопје, ул. Лазар Танев 55, Стара чаршија
тел: +389 (0) 2 3120 974

Елипсо партнер ” Елипсо Б&Г “
Тетово, Ул. Илинденска бр.2
тел: :+389 (0) 44 335 202
мобилен: + 389 (0) 70 538 269

Елипсо партнер ” Техно Југо “
Гостивар, Ул. Сретко Крстески бр.2
мобилен: +38970 276 697

Елипсо партнер ” “Владо-Компани “
Прилеп, Ул. Струшка бр.40
тел: +389 (0) 48 551 290

Елипсо партнер ” Kулт “
Куманово, Ул. Доне Божинов бр.24
тел: :+389 (0) 31 424 754

Елипсо партнер “Ибро ком”
Тетово, ул. Никола Тесла 13
тел: +389 (0) 44 337 861
мобилен: +381 (0)70 321 275

Елипсо партнер “Бис трејд”
Скопје, Бул. Партизански одреди 27 , спроти пазарчето:” Буњаковец”
тел: +389 (0) 2 3121 303

Елипсо партнер “Електромеханика “
Струмица, Ул.Гоце Делчев бр.24
тел: :+389 (0) 34 331 429

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }