САМОИЛ – СКОПЈЕ

admin

Адреса: 11-ти Октомври 25, во зградата на Кјуби          
Телефон : 02 3225644

Поволност: плаќање на 5 рати без камата    

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }