СЕТЕК – СКОПЈЕ/ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р.М.

admin

Локација:

  •  ГТЦ приземје (02 32 33 493), ТЦ Соравиа приземје (02 32 23 606), Рузвелтова 19 (02 30 80 100), Арена Филип 2-ри, Градски стадион (02 31 26 144) – Скопје;
  •  Никола Тесла 55 – Битола (047 222 201);
  •  Видое Смилевски Бато 1, Тетово (044 800 338);
  •  Партизанска 1/10, (046 289 915), 15 Корпус бр. 2а (046 284 400) – Охрид;
  •  11-ти Октомври 3 (031 413 947), Иво Лола Рибар Бр. 112 (031 454 240) – Куманово;
  •  Ленинова 103 – Струмица (034 330 341);
  •  Ванчо Прке 18 лок. 2 – Штип (032 38 99 40)

Поволност: 18 рати со следните услови:
до 3 месеци – 0% камата
до 6 месеци – 3% камата
до 12 месеци – 9% камата
до 18 месеци – 14% камата
Продавачот го задржува правото на промена на условите (бројот на ратите и каматата). Доколку го направи тоа, ќе се објави промената.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }