Синба Дооел – СКОПЈЕ

admin

Поволност: плаќање на 3 рати  (минимум рата 500 денари)

Од пасиштата на планината КИТКА е добиено високо квалитетно, еколошко,  чисто овчо млеко со кое што СИНБА 2013 дооел Скопје на ТРАДИЦИОНАЛЕН начин по најсовремени стандарди и имплементиран НАССР систем со решение од АХВ произведува и нуди ОВЧО СИРЕЊЕ.
Пакувањето е во ПВЦ канти по 7,5 кг.
Цената за еден кг. е 273 ден. со вклучен 5% ддв и можност за плаќање на 3 рати.
Телефон : 078 451 977 Мирјана
Сирењето ќе може да го набавувате секој втор четврток во месецот на паркингот пред Синдикатот од 12.00 – 14.00 часот.
За подетални информации јавете се во просториите на Синдикатот.
Лице за контакт: Верче, тел 078 482-601.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }