Синдикат на Клинички центар – Скопје

admin

	Синдикат на Клинички центар – Скопје

Населба “Андон Дуков“ Охрид  
Како и сите други поволности важи за сите членови на ССКЦ, вклучително и СО по градовите      
Лице за контакт: Верица 078 482 601 
Лице одговорно за надзор и сервисирање: Лазе 070 573 779  

Поволност: плаќање на 3 рати без камата 
Ц   Е   Н   О   В   Н   И   К 
за користење на апартмани во населбата
“Андон Дуков“ во Охрид за календарската 2019 година           

–        за месец Јуни                           (од 01 до 10.06)                                             5000,00 ден. 
                                                                        (од 10 до 20.06)                                 5000,00 ден. 
                                                                        (од 20 до 30.06)                                 5000,00 ден. 
–        за месец Јули                           (од 01 до 10.07)                                             6000,00 ден. 
                                                                        (од 10 до 20.07)                                 7000,00 ден. 
                                                                        (од 20 до 30.07)                                 8000,00 ден.  
–        за месец Август                                  (од 01 до 10.08)                                 8000,00 ден. 
                                                                        (од 10 до 20.08)                                 7000,00 ден. 
                                                                        (од 20 до 30.08)                                 6000,00 ден.

–        за месец Септември               (од 01 до 10.09)                                             5000,00 ден. 
                                                                        (од 10 до 20.09)                                 5000,00 ден. 
                                                                        (од 20 до 30.09)                                 5000,00 ден.

 • Вон сезона                                                                                                        По договор  

Сите апартмани во населбата “Андон Дуков“ во Охрид се трокреветни со неограничен интернет и кабловска телевизија.   
Гостите добиваат чиста и испеглана постелнина и комплетен прибор за јадење.               
Плаќањето е на три рати.   
Лице за контакт: Верица 078 482 601  
Самостојниот синдикат комплетно ги реновираше камп куќите во населбата Андон Дуков во Охрид. Во склоп на реновирањето воведе и неограничен интернет и кабловска телевизија во сите камп куќи.
Внатрешните и надворешните простории на камп куќите се комплетно искречени. Воведена е нова електрична инсталација, приклучоци и лед светлосни апарати.
Камп куќите се состојат од:
– ходник со лавабо и мини кујна со фрижидер и мини шпорет со голема и мала рингла,
– WC со шоља, туш и бојлер,
– 1 соба со 3 кревета со јоги душеци, шифоњери и наткасни,
– Мала бетонирана приземна тераса пред објектот со маса со 5 столици.
Секој објект е опремен со:
– јастучници, чаршафи, прекривачи и ќебиња, кои корисниците ги добиваат во чиста и испрана состојба од страна на лицето одговорно за надзор и сервис на камп куќите,
– комплет прибор за јадење за три особи (плитки и длабоки тањири, лажици, вилушки, ножеви), чаши, ѓезве со шољи за кафе, лонец со дупло дно, тава,
– прибор за чистење.
К У Ќ Е Н   Р Е Д

 • Сместувањето на гостите е после 14:00 часот во однапред исчистени и средени апартмани (по договор може и порано).   
 • Апартманите се напуштаат во чиста и средена состојба најкасно до 12:00 часот (по договор може и подоцна).                
 • При сместувањето и напуштањето на апартманите, како и за било каква забелешка, потреба и проблем, гостите да се обратат на одговорното лице
  Лазар Танасковски со тел. 070 573 779.  
 • Во текот на престојот, гостите сами се грижат за редот и хигиената на апартманите.        
 • Апартманите располагаат со кабловска телевизија и бесплатен интернет. Лозинката за интернет мрежата се наоѓа во фиоката под телевизорот.
 • Корисниците на апартманите треба да се коректни кон другите гости и да го запазуваат редот, мирот и хигиената во населбата “Андон Дуков“ во Охрид.         
 • При напуштање, инвентарот треба да биде неоштетен и еднаков на број како и при сместувањето во апартманот.    
 • Во случај на направена штета или недостаток на инвентар и клучеви гостите се должни да ја надокнадат штетата и за истото да го известат одговорното лице.                  

ВЕ МОЛИМЕ ДА СЕ ПРИДРЖУВАТЕ КОН ПРАВИЛАТА НА 
КУЌНИОТ РЕД
ВИ ПОСАКУВАМЕ УБАВ ПРЕСТОЈ 

Комисија за управување со апартманите
во населбата “Андон Дуков“ во Охрид
Претседател
__________________
Горан Марковски

.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }