Сите

admin

Јантар PS Fashion – Скопје

Поволност: попуст 10% за плаќање во готово; плаќање на 4 рати без камата

Транзит дооел – Скопје

Поволност: попуст 30% за плаќање во готово; плаќање на 6 рати без камата

Kalintika Cosmetics – Гевгелија

Поволност: плаќање на 5 рати за вредност над 1500 ден.

Римеко – Скопје

плаќање на 12 рати без камата, минимална рата 1000 ден.

Техномаркет – Скопје

плаќање на 3 рати без камата, на 6 рати со 4,8% камата

Диџитал Фајнанс Интернешнл - Скопје

АНХОЧ – СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА

3 до 12 рати

ГРАНМАРКЕТ

8 рати

АМСМ Автошкола Мобилити плус - Скопје

Поволност: плаќање на 5 рати без камата

ЦЕРТУС & ЦРЦ – Скопје

ЦРЦ технички преглед 6 рати, Цертус осигурување 12 рати

АМСМ – Скопје

плаќање на 8 рати

LEDEREKS – Скопје

6 рати за технички преглед, патничко осигурување и зелен...

Олимпико – Скопје

плаќање на 4 до 10 рати без камата; попуст 15 до 25%

Пнеуматик ТДА Трејд – Скопје

попустот на гуми за плаќање во готово 25%; плаќање на рати...

Сојуз на здруженија на возачи на Македонија

плаќање на 6 рати без камата

ПСС – СКОПЈЕ

плаќање на 6 рати без камата

ЕВРОПА ГУМИ – СКОПЈЕ

попуст на гуми: 10% и плаќање на 6 рати без камата; попуст...

АСУЦ БОРО ПЕТРУШЕВСКИ – СКОПЈЕ

10% за плаќање во готово; плаќање на 10 рати без камата...

ПЛИМОНТ – СКОПЈЕ

5% попуст за плаќање во готово; 12 рати

АУТОМАКЕДОНИЈА & АМ ЦЕРТ & АМ БРОКЕР – СКОПЈЕ

10% попуст; 6 до 8 рати

АВТО ПЛИН ВАСЕ – СКОПЈЕ

15% попуст за плаќање во готово; 6 до 12 рати

Милк транс дооел – Скопје

Магис Агро Фоод – Скопје

плаќање на 3 рати без камата; минимум рата 500 денари

ЕЛСА ЕС – ВЕЛЕС

15% попуст

Жито Маркети

безготовинско плаќање на 2 рати без камата со Жито картичка

Синба Дооел – СКОПЈЕ

плаќање на 3 рати (минимум рата 500 денари)

Бучен Козјак – Куманово

плаќање на 4 рати без камата

Проспера – Скопје

плаќање на 6 до 12 рати (за сума до 30000 денари на 6 рати,...

АСТОРИА

20% попуст
Повеќе

Крида – Скопје

30% попуст; плаќање на 3 до 12 рати (минимум рата 3000...

Унимакс – Скопје

плаќање на 6 рати (минимум рата 1000 денари)

Leomar group (Bonnati fiore) - Скопје

плаќање на 3 рати (минимум рата 300 денари)

Братство – Охрид

плаќање на 6 рати (минимум рата 300 денари)

БОШКО МЕС КОМПАНИ – СКОПЈЕ

плаќање на 3 рати без камата; минимум купена роба 500 денари

ЕКОНОМИК – СКОПЈЕ

плаќање на 3 рати без камата; 10% попуст за плаќање во...

Томе Бродец – Гостивар

270,00 ден/кг на 3 рати без камата

РЕСТОРАН САЈГИЈА – ГОСТИВАР

25% попуст
Повеќе

МЕАНА ТИВКО КАТЧЕ – ГОСТИВАР

20% попуст
Повеќе

Ситник – Скопје/Охрид

5 рати без камата

МЕБЕЛ - ВИ ВИНИЦА

одложено плаќање од 4 до 12 рати

ЕКСИМА – СКОПЈЕ

15% попуст

ЛОЛИ – Скопје

15% попуст, 4 рати без камата (висината на ратата не смее...

Дино спорт – СКОПЈЕ

плаќање на 4 рати

Jolidon Fashion Lingerie - СКОПЈЕ

30% попуст за плаќање во готово, 6 рати

САМОИЛ – СКОПЈЕ

плаќање на 5 рати без камата

RUSH SHOE BOUTIQUE – СКОПЈЕ

плаќање од 3 до 9 рати без камата; минимум купена роба 1000...

ЛЕНИ И МАРИЈА – СКОПЈЕ

плаќање од 0 до 12 рати

ЛЕМАР АТЕЉЕ – СКОПЈЕ

плаќање од 0 до 12 рати

P....S.... Fashion – СКОПЈЕ

попуст од 10% за плаќање во готово; 4 рати без камата

ЗА ЗА – СКОПЈЕ

попуст од 10% за плаќање во готово; 3 рати без камата

БОБИЛИ – СКОПЈЕ

Од 3 до 5 рати

ECOSE – СКОПЈЕ

Од 3 до 5 рати

ЛЕНА МАК – СКОПЈЕ

плаќање на 3 рати

ПИНК СИКРЕТ – СКОПЈЕ

10% попуст; 2 до 6 рати, минимум рата 1000 денари

ТАРА МОДА – СКОПЈЕ

2 до 6 рати

ИНВЕНИО ДУКИ ДАСО – СКОПЈЕ

попуст од 5 до 10% за плаќање во готово; 3 рати без камата...

МЕГАСПОРТ (поранешно СЛОВЕНИЈА СПОРТ) – СКОПЈЕ

20% попуст за плаќање во готово; 6 рати без камата, без...

БИАНА ШУС – КУМАНОВО

плаќање на 3 рати

ТРОТЕР – СКОПЈЕ

10 до 15% попуст; 3 рати, минимум рата 1000 денари

АРТ SHOES – СКОПЈЕ

10% попуст

Синдикат на Клинички центар – Скопје

плаќање на 3 рати без камата

Метрополитен травел – Скопје

15 до 20% попуст; учество за резервација на аранжман е 30%,...

НОА ТУРС – Скопје

10% попуст, од 3 до 9 рати без камата

Атлантик турс – Кавадарци

плаќање на 3 рати за ескурзии и на 6 рати за летување без...

Скаут – Скопје

плаќање на 9 рати без камата

Балкан турист – Кавадарци

10% за плаќање во говото; плаќање на 3 рати без камата

ТА Травити – Скопје

плаќање на 3 до 6 рати

Олимпик травел – СКОПЈЕ

плаќање од 6 до 12 рати

СТАФ – СКОПЈЕ

10 % попуст за плаќање во готово, 3 до 5 рати

БЛИЗНАЦИ РАШТАК ТВИНС – СКОПЈЕ

од 5% до 20% попуст; 2 до 3 рати без камата

ТА ИН ТРАВЕЛ СЕРВИС – СКОПЈЕ

12 рати без камата (апартман и превоз)

ТА ПЕТ – СКОПЈЕ

5% попуст; 6 до 12 рати

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ – СКОПЈЕ

6 рати без камата

ДИПЛОМАТИК ТРАВЕЛ – СКОПЈЕ

5 до 20% попуст

Ризико осигурување ад Скопје – Скопје

плаќање на 12 рати без камата; минимум рата 300 денари

Еуролинк осигурување – Скопје

плаќање на 12 рати без камата; 10% попуст за плаќање во...

Полиса Плус – Скопје

плаќање на 6 рати без камата

ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР

плаќање на 10 рати без камата

СПОРТСКИ ЦЕНТАР SYNERGY FITNESS & SPA – СКОПЈЕ

35 до 40% попуст

СПОРТСКИ ЦЕНТАР ЈАНЕ САНДАНСКИ – СКОПЈЕ

10% попуст

ХОТЕЛ РУССИА – СКОПЈЕ

10% попуст

ЛУНА ПАРК – СКОПЈЕ

50% попуст

СПА НИКОЛ ЦЕНТАР – СКОПЈЕ

25% во готово; 10% попуст за плаќање до 6 рати

СКИ СЕРВИС “ЗЕМЈА-ВАЗДУХ“ – МАВРОВО

15% попуст

BASS CAFE – Скопје

20% попуст

RISTORANTE ITALIANO “LA TERRAZZА“ – СКОПЈЕ

попуст од 20%

ГОСТИЛНИЦА ИЛИНДЕН – СКОПЈЕ

попуст од 20%

АГРОФАРМ – СКОПЈЕ

3 рати без камата; цена 150 ден./кг

ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 1 и 2 – ОХРИД

10% попуст; плаќање на 3 рати без камата
Повеќе

Ресторан Кај Ефто (Поранешно АЊА)

20% попуст

ГАЈБА БАР

20% попуст

АСТОРИА

20% попуст

БУКЕТ

20% попуст

ГОСТИЛНИЦА ЈОЛЕ

20% попуст

ПИЦЕРИЈА АВАНТИ

20% попуст

ГРАНКЛУБ

20% попуст

НАЦИОНАЛ

20% попуст

ПРАДО – КУМАНОВО

10% попуст на сметка поголема од 1000 ден.

РЕСТОРАН МАВРОВСКИ МЕРАК – МАВРОВО

15% попуст

РЕСТОРАН САЈГИЈА – ГОСТИВАР

25% попуст

МЕАНА ТИВКО КАТЧЕ – ГОСТИВАР

20% попуст

КУЌА НА УМЕТНОСТА – КНЕЖИНО, КИЧЕВО

10% попуст

РЕСТОРАН МАНАСТИР – с. ЈАНКОВЕЦ, РЕСЕН

20% попуст

ВИЛА МАРИЈ БЛАЖ – С. РАДОЖДА, СТРУГА

10% попуст; 3 рати за износ над 10000,00 денари

РЕСТОРАН ДАЛГА – ОХРИД

10% попуст
Повеќе

ТАВЕРНА ОРКАНА – с. Пештани, ОХРИД

10% попуст, плаќање на 5 рати со најмала рата од 1500 денари
Повеќе

ЕЗЕРСКИ РАЈ – с. РАДОЖДА, СТРУГА

15% попуст

ПАНСИОН КУТМИЧЕВИЦА – ВЕВЧАНИ

12% попуст, 5 рати, со најмала рата од 2000 денари

КОМПЛЕКС ЕТНО СЕЛО “ТИМЧЕВСКИ“ - с. МЛАДО НАГОРИЧАНИ

попуст од 20% за ресторан; попуст од 40% за хотелско

НАЦИОНАЛЕН РЕСТОРАН БАТКО ЃОРЃИЈА - КУМАНОВО

10% попуст

РЕСТОРАН РИМ ПАРИС - КУМАНОВО

30% попуст

НАЦИОНАЛЕН РЕСТОРАН “ МАЛ ОДМОР “ МАВРОВИ АНОВИ

15% попуст
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }