СПОРТСКИ ЦЕНТАР ЈАНЕ САНДАНСКИ – СКОПЈЕ

admin

СПОРТСКИ ЦЕНТАР ЈАНЕ САНДАНСКИ – СКОПЈЕ

Резервација на карти за актрактивни седишта за натпреварите на Вардар 
Локација: бул. Асном 1 
Телефон: 02 2400 075    

Спортски Центар Јане Сандански Ви одобрува 10% попуст за користење на следните содржини:

– Тенис
– Падел тенис
– Фан шоп продавница
– Фитнес

Исто така Ви овозможуваме резервација на карти за актрактивни седишта за натпреварите на РК Вардар.

http://www.scjanesandanski.mk/Files/Images/_MG_520120%20copy.jpg

Image result for www.sportski centar jane sandanski.sk.mk images

.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }