СПОРТСКИ ЦЕНТАР SYNERGY FITNESS & SPA – СКОПЈЕ

admin

СПОРТСКИ ЦЕНТАР SYNERGY FITNESS & SPA – СКОПЈЕ

Адреса:  Ул. Владимир Комаров 11А (кај ПИОМ)
Телефон: 02440025; 022440005

Поволност: 35 до 40% попуст

Спортскиот центар Synergy Fitness & Spa е отворен на 21.01.2015. Центарот е опремен со најсовремени апарати и технологија кои ќе Ви озвозможат совршен тренинг и загарантирана релаксација.

Фитнес салата е со дневна светлина, пространа, со висина поголема од стандардната, професионална вентилација, опремена со комплетната и најсовремена програма на TECHNOGYM.
За Вас се грижат високо квалификувани инструктори и тренери кои ќе Ви помогнат да го постигнете саканиот резултат.

Покрај фитнес салата, центарот содржи две сали за групни активности:

 • Спининг
 • Аеробик
 • Зумба
 • Пилатес
 • Јога
 • P90
 • Р90Х
 • Kick Fit
 • Џит Кун До – за деца
 • Jungle Jym – за деца

Нашата Спа зона е витална компонента за уживање во поздравиот начин на живот. Таа содржи:

 • Финска Сауна
 • Инфрацрвена Сауна
 • Парна Бања
 • Релакс Зона
 • Финска кофа со ладна вода

Synergy Fitness & Spa располага со две масажни студија каде може да Ви овозможиме релакс, спортски, антицелулитни и детокс масажи.
Покрај горенаведеното, спортскиот центар содржи и пространа кафетерија, детска игротека и подземен паркинг.

ЦЕНОВНА ПОНУДА

.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }