Среќен 8ми март

ССКЦ на припадничките на понежниот пол им го честита 8ми март, меѓународниот ден на жените и ги поддржува во нивната борба за економска, политичка и социјална рамноправност со мажите.

ССКЦ секогаш ќе се залага за родова еднаквост.