ССКЦ побара званична средба со Министерот за здравство

Самостојниот синдикат на вработените во универзитетските клиники, центри, клинички болници и други јавни здравствени установи во Република Македонија (ССКЦ) званично побара средба со Министерот за здравство г-дин Беким Сали.

Содржината на дописот погледајте ја тука.

Скопје, 14.02.2022 година