СТАФ – СКОПЈЕ

admin

СТАФ – СКОПЈЕ

Наши закупи:
Летување на Крф термини од 04.06-17.09.2016
***Пролетни патувања***

  • Велигден на Крф – Ипсос
  • Софија
  • Прага
  • Лутраки и Воден

Локација: ул. Иван Козаров бр. 43 Кисела Вода Скопје
Поволности: 10 % попуст за плаќање во готово и можност за плаќање на рати.

Телефони: 02 2774-371; 071 362 364  Елена

www.staff.mk

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }