ТАРА МОДА – СКОПЈЕ

admin
ТАРА МОДА – СКОПЈЕ
Локација: Љубљанска 4, ДТЦ Сити мол, локал 111, Скопје
Поволност: 2 до 6 рати
Телефони: 02 551 1482

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }