ТА ИН ТРАВЕЛ СЕРВИС – СКОПЈЕ

admin

ТА ИН ТРАВЕЛ СЕРВИС – СКОПЈЕ

Апартмани – Олимпик Бич (вила Апостолис, вила Лана, вила Ленка, вила Томас и други)       

Тел. 077 710 038; 00306938655613 (грчки број); лице за контакт за рати, Дарко

Поволност12 рати без камата (апартман и превоз)   
Можност за договор за полупансион во готово – 9,5е со лицето за контакт Дарко

За дополнителни информации за аражманите (цени и апартмани): www.intravel.com.mk; тел/факс: 3121 551,   3118911; email: agencija@intravel.com.mk

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }