ТА Травити – Скопје

admin

ТА Травити – Скопје

Адреса: Ул. Народен фронт 21, Скопје
Телефони: 02 6 160 867, 078 257 892

Поволност: плаќање на 3 до 6 рати

Зошто се Травити различни?
Од пред неколку години, интернетот го смени планирањето во патувањата засекогаш. Технологијата ги направи чекорите при планирањето полесни од било кога. Потребна Ви е цена? Click. Потребна Ви е друга дестинација? Click. Но што потоа?
Ние во Травити веруваме дека најубавите искуства ветуваат многу повеќе од она што може да се добие од било која online алатка.Со технологијата ќе поминеме побрзо низ процесот на резервација, но постојат детали кои можат да се добијат и почувстуваат само и единствено преку вистинска човечка интеракција.Во Травити, ние ја комбинираме леснотијата од користењето на онлајн алатките со елементи на човечки труд, експертиза, подршка и вредности, а тоа носи поврзаност со местата, луѓето и културата на подлабоко, лично ниво.
Секој наш клиент е во исто време и наш пријател.Травити на својот пријател му нуди целосни детали за дестинацијата и потоа Вие одбирате занимливости од Ваш личен интерес.Зошто да пребарувате со часови по интернет за да дознаете што се нуди посакуваната дестинација кога ние сме тука за Вас?
Затоа што секое патување е Ваше лично искуство кое ние ќе Ви овозможиме да го почувствувате со неговиот најавтентичен вкус.
И запамтете, секое патување кое го посакувате е можно да го остварите.

http://www.traviti.mk

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }