Техномаркет – Скопје

admin

Адреса: Скупи бр 12 1000, Скопје
Телефони: 02 3088 035; 02 3088 088 

Поволност: плаќање на 3 рати без камата, на 6 рати со 4,8% камата, на 12 рати со 9,8% камата

Повеќе информации:

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }