Тидеа Маркет – Скопје

admin

Маркет (Плочки – Ламинати – Комплетна галантерија за купатила – Апарати за
домаќинство – Кујнски апарати – Телевизори – Клима уреди и др.)
Адреса: Ул. Перо Наков бр.108а
Тел. 075 289 790

Поволност: попуст до 40%; плаќање на 4 рати без камата; минимум рата 1000 ден.
Повеќе информации:

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е да ги имате следните
документи:
1. Потврда за задршка од плата заверена во јавната здравствена установа каде сте
вработени.
2. Две  Изјави  (една за продавачот/давател на погодноста и една за Синдикатот).
3. Потврда дека сте член на ССКЦ заверена во синдикатот.

.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }